MUNKALAP RENDSZER

Kezdőlap | Munkalap rendszer

Tájékoztatás

Tisztelt Ügyfelünk!

Ezúton szertetnénk tájékoztatni, hogy a https://munkalap.elinterv.hu címen elérhető, eddig használt munkalap rendszerünket lezártuk, további munkalapokat nem rögzítünk benne, korábbi megkezdett mukalapokat lezárjuk és kivezetjük. A továbbiakban az InnoBoSS system munkalap rendszerét használjuk. Amennyiben Ön eddig ügyfelünk volt korábbi bejelenetkezésével be tud lépni a régi munkalap rendszerbe és le tudja kérni a korábbi munkalapokat. A meglévő munkalapokat 5 évig, 2024 december 31.-ig őrízzük és adataikat a GDPR szabályzatunknak megfelelően bizalmasan kezeljük. Kérünk mindenkit, hogy a korábbi munkalapok szükség szerinti mentéséről (pdf) gondoskodjon. A korábbi munkalap rendszerünk 2024 december 31. után nem lesz elérhető és az adatokat GDPR szabályainknak megfelelően töröljük. Amennyiben Ön korábban ügyfelünk volt nincs teendője, korábbi belépési és regisztrációs adatait az új rendszerben folytatólagosan kezeljük. Erről minden felhasználó a regisztrált email címén értesítés kap, kapott.

Hiba bejelentés

Amennyiben rendelkezik felhasználói belépéssel, kérjük jelentkezzen be az IBSS munkalap rendszerbe és hibajegy felvételével jelentse be a keletkezett hibát a gyorsabb feldolgozás érdekében.
Please verify that you are not a robot.


Ön már regisztrált felhasználó

Nincs egyéb teendője.Korábbi adatai és bejelentkezése folytatólagosan használható az új munkalap rendszerünkben https://ibss.hu

Új ügyfél

Kérjük lépjen kapcsolatba velünk, regisztrációs igényével kapcsolatban.Megrendelések, szerződött munkák esetében a megadott adatok alapján a regisztrációt automatikusan elvégezzük, melyről emailban értesítjük, egyéb teendője nincs

Elfelejtett jelszó

A régi és az új munkalap rendszer felületén is lehetősége van új jelszó kérésére regisztrált email címével. Amennyiben nem sikerül kérjük küldjön emailt az iroda@elinterv.hu email címre.